Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΑΣ "η αληθινή ιστορία"




Η Ιερή Παράδοση, η Ελληνική Ιερή Παράδοση, δηλαδή η Ελληνική "Μυθολογία", είναι το «ληξιαρχείο» μας. Το αρχείο της απώτατης Ιστορίας μας. Περιγράφει Ιστορικά γεγονότα του μακρινού παρελθόντος, μόνο που οι περιγραφές, για συγκεκριμένο λόγο, είναι κωδικοποιημένοι μύθοι που περιμένουν την λύση τους. Είναι η πραγματική ΙΣΤΟΡΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!

Δεν θα σταματάμε να αποκαλύπτουμε τα ψέματα που μας πλασάρουν οι εχθροί της Ελλάδας, αλλοιώνοντας την ιστορία μας και παραποιώντας τα αρχαία Ελληνικά κείμενα με παράλληλη προσπάθεια εξάλειψης της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας και του Πολιτισμού μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.!!

Παρά την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας για το υποτιθέμενο άνοιγμα των πνευματικών οριζόντων των ανθρώπων, πολλοί "μύθοι" της Ελληνικής Ιστορίας δεν έχουν αποκωδικοποιηθεί ακόμα χάνοντας το πραγματικό νόημα και την ουσία που θέλησαν να μας μεταδώσουν οι πρόγονοί μας. 

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που φανερώνουν γεγονότα που διαδραματίστηκαν όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Γη, αλλά όσο απίθανο κι αν φαίνετε, ξεφεύγουν από τα όρια του πλανήτη αλλά και του ηλιακού συστήματος…

Οι λέξεις  «κλειδιά» και τα αντικείμενα που περιγράφονται στον μύθο, καθώς και η αποκωδικοποίηση των  ονομάτων, ξεδιπλώνουν την αληθινή άγνωστη Ιστορία μας.

Όλο το ουράνιο παρελθόν είναι καταχωρημένο στην Ελλάνια παράδοση, την Ελληνική Μυθολογία και χαραγμένο σε όλη την γη..